tiistai 2. joulukuuta 2014

Mujunen: (ajo)varusteet kuntoon.



Jo ennen kilpailun alkua oli selvää, että Alfassani tulee olemaan puusta valmistettu ohjauspyörä. Aloinkin jo hyvissä ajoin ennen auton ostoa haeskelemaan kunnollisia ajohanskoja. Tampereen kaupoista ei sopivia löytynyt. Ainoastaan Stockmanilla oli yhdet ehdokkaat, mutta niiden laatu ei vakuuttanut.

No, vanha kunnon Ebay auki ja hanskat tilaukseen. Siellähän niitä vaihtoehtoja sitten olikin. Pitkän harkinnan jälkeen päädyin kuvan hanskohin. Hinnaksi muodostui kokonaisuudessan noin 40 €:a ja niiden kehutiin olevan laadukasta hirvennahkaa.

Myyntikuva Ebayssa


Paketti saapui Itä-Euroopasta pian autonhankintani jälkeen. Tällä kertaa mainospuheet pitivät paikkansa ja kokokin osottautui oikein passeliksi. Työnlaatu on erittäin hyvä ja nahka paksua sekä laadukasta. Ainoa miinus tulee liian pitkästä peukalosta. Toki tietenkin voi myös olla, että oma peukaloni on vain lyhyt.

Samoihin aikoihin hanskojen kanssa toi Posti myös edellliselle omistajalle unohtuneen käyttöohjekirjan kansioineen. Kiitokset vielä tästä edelliselle omistajalle.




Tämä kilpailu on tietenkin noteerattu myös kaveripiirissäni ja kummallista kyllä lähes jokaisella on pahoja ennakkoluuloja Alfa Romeon vikaherkkyyden suhteen. Jo aiemmin mainittua iloista perhetapahtumaa juhlistaessamme sain lahjaksi kuvan työhaalarit. Suuret kiitokset erittäin tyylikkäistä haalareista! Nyt odottelenkin malttamattona uutta asennettavaa, jotta saisi vetäistä haalarit niskaan..

Tähän liittyen tarvitsisinkin vähän asiantuntija- apua. Kyselin tänään kallistuksenvakaajan runkoheloja useammasta paikasta, mutta tänään ei vielä tärpännyt. Saakohan niitä mistään täältä kotimaasta?

ALFA UROS




3 kommenttia:

  1. "Etelä-Helsingistä" saa ainakin nopeasti: www.spareto.ee ;)

    VastaaPoista
  2. Kiitokset "vihjeestä". Erittäin kummallista, että kotimaisista tarvikeliikkeistä ei ko. puslia kovinkaan helposti löydy.
    Loppujen lopuksi päädyin näihin:
    http://www.strongflex.eu/en/alfa-romeo-147-00-09/6-front-anti-roll-bar-bush.html

    Hintaa ei voi pitää pahana..

    VastaaPoista
  3. Noi on hyvät. Suomesta ei tosiaan saa irto-osana. Tarvii ostaa koko vakaaja kun ne puslat on prässätty kahden metalliliuskan väliin. Tosin liitos aukeaa kyllä helpolla.. Muukkoselta voisi saada pelkkiä kumeja. Mut noi uretaanit kestää kyllä ikuisuuden, ja kun asentaa kunnon vaseliinilla vaikka ohjeet toisin sanoo niin ei ala myöskään narisemaan.

    MS

    VastaaPoista